Programi Mësimor

 • 1

  MIRËSEARDHJE NË PROGRAMIN TONË

  • Sigurimi i mjeteve të arritshme për të mbështetur mendjen dhe trupin e shëndetshëm

 • 2

  EDUKIMI FIZIK

  • Edukimi Fizik në kohët e lashta

  • Çfarë është Edukimi Fizik?

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 1

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 2

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 3

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 4

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 5

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 6

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 7

  • LOJËRA LËVIZORE ARGËTUESE PJESA 8

 • 3

  EDUKIMI JOGA

  • Cfarë është Joga?

  • Cfarë është Namaste?

  • Cfarë është Savasana?

  • JOGA ME POZICICIONE KAFSHËSH PJESA 1

  • JOGA ME POZICICIONE KAFSHËSH PJESA 2

  • JOGA ME POZICICIONE KAFSHËSH PJESA 3

  • Meditim

 • 4

  PËR MËSUESET E EF - SHËNDETI DHE USHQIMI

  • Burime të shkëputura nga libri "Edukimi Fizik, Loja dhe Shëndeti"

  • SI TË VLERËSOJMË GJENDJEN TONË SHËNDETËSORE?

  • BAZAT BIOLOGJIKE E FIZIOLOGJIKE TË PËRGATITJES FIZIKO-LËVIZORE TE FËMIJËT

  • PROGRAMI I EDUKIMIT FIZIK DHE SHËNDETI

  • LOJA, ROLI I SAJ NË ZHVILLIMIN E GJITHANSHËM TË FËMIJËVE

 • 5

  MATERIALE

  • Kartele Individuale e Nxenesit

  • Fusha e ndikimit te kartela individuale

  • UDHËZIME MBI AKTIVITETIN FIZIK, SJELLJEN SEDENTARE DHE GJUMIN, PËR FËMIJË NËN MOSHËN 5 VJEÇ (W.H.O.)

  • Infografiku Mireqenies

 • 6

  VETËDIJA

  • Ushtrime #1

  • Ushtrime #2

  • Ushtrime #3

 • 7

  TERAPI ARTI

  • Terapi Arti

  • Mandala 1

  • Mandala #2

  • Mandala #3

  • Mandala #4

  • Mandala #5

  • Mandala #6

  • Mandala #7

  • Mandala #8

  • Mandala #9

  • Mandala #10

  • Mandala #11

  • Mandala #12

  • Mandala #13

  • Mandala #14

  • Mandala #15

  • Mandala #16

  • Mandala #17

  • Mandala #18

  • Mandala #19

  • Mandala #20

 • 8

  FRYMËMARRJE

  • Ushtrime #1

  • Ushtrime #2

  • Ushtrime #3

  • Ushtrime #4

  • Ushtrime #5

  • Ushtrime #6

 • 9

  TEKNIKA E LIRISË EMOCIONALE

  • EFT