Programi Mësimor

 • 1

  EDUKIMI FIZIK

  • Zhvillimi i fleksibilitetit dinamik 1

  • Zhvillimi i stretching 1

  • Zhvillimi i forcës trupore 1

  • Zhvillimi i sistemit të qarkullimit të gjakut 1

  • Zhvillimi i stretching 2

  • Zhvillimi i sistemit të qarkullimit të gjakut 2

  • Zhvillimi i fleksibilitetit dinamik 2

  • Zhvillimi i forcës trupore 2

 • 2

  INFORMIMI MBI TË USHQYERIT DHE RËNDËSIA E TIJ

  • Informimi mbi të ushqyerit dhe rëndësia e tij

 • 3

  JOGA

  • Meditim i Udhëzuar

  • Nxemje Trupi

  • Përshëndetja e Diellit- A

  • Përshëndetja e Diellit- B

  • Pozat në Këmbë

  • Sekuencë Ulur

  • Joga me Partner pjesa 1

  • Joga me Partner pjesa 2

 • 4

  LOJËRA JOGA

  • Lojëra me Joga për Mësuesit

 • 5

  TERAPI ARTI

  • Terapi Arti

  • Mandala #1

  • Mandala #2

  • Mandala #3

  • Mandala #4

  • Mandala #5

  • Mandala #6

  • Mandala #7

  • Mandala #8

  • Mandala #9

  • Mandala #10

  • Mandala #11

  • Mandala #12

  • Mandala #13

  • Mandala #14

  • Mandala #15

  • Mandala #16

  • Mandala #17

  • Mandala #18

  • Mandala #19

  • Mandala #20

  • Mandala #21

  • Mandala #22

 • 6

  FRYMËMARRJA

  • Ushtrime #1

  • Ushtrime #2

  • Ushtrime #3

  • Ushtrime #4

  • Ushtrime #5

  • Ushtrime #6